Robinvek.reismee.nl

Paps en Mams

Het is inmiddels al bijna een maand geleden dat mijn ouders op bezoek zijn geweest in Athene. Dat is juist leuk, want dat geeft ons de kans om weer eens terug te denken aan die fantastische dagen.

Mijn ouders kwamen op 8 december rond 12 uur op het vliegveld van Athene en daar ging ik ze dus ophalen. Het was leuk om mijn ouders weer eens te zien en geëmotioneerde oogjes bewezen dat het wederzijds was. Voor pap was ik daar een beetje verbaasd over maar dat bleek een oogontsteking te zijn :-P.

Anyway, daarna heb ik ze even naar hun hotel gebracht en moest daarna meteen door naar mijn Grieks cursus. In die tijd konden mijn ouders een rustig aan doen en de omgeving verkennen. It goes without saying dat daar wat terrasjes en drankjes mee gapaard waren. En met een blauwe hemel, en een temperatuur die tegen de 20 aanhing was het vast en zeker genieten. We hadden afgesproken dat ik hun na de Grieks cursus samen met Sharmaine op zou halen en dat we dan wat gingen wandelen en eten.

Terwijl ik me al aan het verheugen was op de 'Bandit's Lamb' ( een heerlijk lamstoofpotje) had Sharmaine toch andere dingen aan haar hoofd. Voor haar was het natuurlijk 'Meet the parents' en dat schijnt toch heel erg spannend te zijn. Dat bleek achteraf reuze mee te vallen, maar ja, ik heb ook coole ouders dus dat had ik haar ook van te voren kunnen vertellen. Ow wacht, dat had ik ook gedaan, maar dat had weinig effect.

We gingen eerst even naar de hotelkamer om daar de verlaatte sinterklaascadeautjes in ontvangst te nemen. Chocolade letters, pepernoten, pindarotsjes, stroopwafels, dropjes en gedichtjes. Vervolgens inderdaad wat gewandeld, gedronken, gegeten, weer wat gedronken en toen was het toch al gauw 11-12 uur.

De volgende ochtend gingen we met zijn 3e 'even'shoppen alvorens ik weer met mijn handen vol plastic draagtassen naar de Grieks cursus moest. Mijn ouders gingen die middag naar het Olympisch stadion en op een of andere manier is dat toch dé plek om leuke foto's te maken

De avond daarna kwamen mijn ouders eerst even mijn appartement bezichtigen. Daarna zag het er ongeveer hetzelfde uit als de avond ervoor ( weet je wel, wijn, gyros, etc. )

Op dag 3 gingen we naar het vissershaventje van Pireas. Daar hadden we eerst even wat rondgelopen

en daarna lekker van de zon en het uitzicht genoten onder het genot van een cappuccino.

Daarna zijn we nog lekker verse vis wezen eten bij een van de vele restaurantjes en vervolgens terug naar huis.

Vanaf het centrum begon de lange, zware maar wel mooie voettocht naar de top van de lycabettus heuvel. Zowel onderweg naar,

als op de heuvel zelf kan je natuurlijk weer leuke foto's schieten.

Jullie raden vast wel dat we achteraf weer zijn geëindigd met wat wijntjes en wat eten.

Op de laatste dag zijn we natuurlijk ook nog naar de Akropolis geweest. Daar konden we een paar uur voor uittrekken en natuurlijk weer wat plaatjes schieten.

We sloten deze fantastische dagen uiteraard af met een wijntje en wat te eten!
Pap en Mam, nogmaals bedankt voor deze gezellige dagen!
en voor de nieuwe kleren,
en voor de dropjes en pepernoten etc.
en voor 4 dagen uit eten

ps, vergeet niet ook de foto albums te bekijken, daarin staan meer foto's dan in mijn verhaal
laters

owja Lars, wist je dat naast Van Persie, ook Huntelaar in topvorm is ? :P Nu nog hopen dat op zijn minst een van hen deze vorm tot het EK vast kan houden

mam

Nu ik je verhaal zo lees gaan mijn gedachten weer terug naar de heerlijke dagen die we samen met jullie hebben gehad. Wat hebben we genoten! Dankzij jullie rondleiding hebben wij in korte tijd veel gezien van Athene. Maar het allerleukste was natuurlijk je weer te zien en in mijn armen te kunnen nemen. Het enige minpunt van ons bezoek was dat ik opnieuw afscheid moest nemen. Toen niet wetende dat dit niet voor lange tijd zou zijn!!
X Mam

Kenneth

Hoi Robin,

Het blijft leuk om je verhalen te lezen.
Zo te zien amuseer jij je daar wel!

Gr. Kenneth

Tanja

Hé Robin,

Uiteraard weer van je verhaal genoten maar zoals je wel kunt raden hebben wij dit natuurlijk al lang in geuren en kleuren gehoord. Het waren leuke dagen voor jullie en voor wat betreft de verassing met kerst die was zeer zeker geslaagd. Dat je nog moet genieten daar dat weet je want voor dat je het weet is het weer tijd om je koffers in te pakken en weer richting Landgraaf te gaan.

Groetjes Tanja xxxx